VERDIEN CRYPTOCURRENCY MET W3:RIDE-APP

W3:ride, de mobiele ios- en android-app, kondigt een langdurige samenwerking aan met cycliq om de gemeenschap te helpen slimmer en veiliger te fietsen. Vanaf nu kunnen fietsers hun rit- en beloningservaringen uitbreiden door hun $power en $cyclr die ze verdienen tijdens hun ritten in de w3:ride-app in te wisselen om exclusieve aanbiedingen op het gloednieuwe cycliq lumiere-jack te ontgrendelen. Dit betekent dat w3:riders digitale valuta kunnen inwisselen voor voordelen in de echte wereld - en supergemakkelijk worden herkend door andere weggebruikers.

Het cycliq lumiere-jack is zeer reflecterend en biedt daarnaast tal van functies die een jack tot een echte fietskleding maken.

Dus w3:riders vinden toegang tot een speciale aanbieding in het marktplaatsgedeelte van de app om dit stuk veiligheid en rijcomfort te bemachtigen. “Wij bij w3:ride zijn fietsers. Sommige meer aan de sportieve kant, sommige meer woon-werkverkeer. Maar iedereen kwam wel eens voor vage situaties te staan tijdens ritten. Met deze nieuwe samenwerking geven we onze gemeenschap graag toegang tot de cycliq-productlijn met een uitgebreide keuze aan echte veiligheidsproducten die ze kunnen verdienen door te fietsen en die worden aangeboden via de w3:ride-app. Naast alle fitnessaspecten is fietsen in het algemeen een belangrijk onderdeel van het micromobiliteitssegment – en het is op partners zoals cycliq en w3:ride om je nog meer opwinding en meer zichtbaarheid bij elke rit te geven. Samen met w3:ride zijn we verheugd fietsers meer kansen te bieden om het digitale betrokkenheidsaspect van de sport te vergroten en hen te belonen met exclusieve aanbiedingen voor cycliq-producten“, zegt lachlan mcdonald, marekting manager bij cycliq. “door hun strava-account aan de w3:ride-app te koppelen, kunnen klanten punten verdienen voor geweldige aanbiedingen voor cycliq-producten, gewoon door te fietsen! We geloven dat onze deelname aan dit opwindende initiatief enorme voordelen zal opleveren voor onze gewaardeerde klanten die deelnemen aan de w3:ride-ervaring en ons doel om het bewustzijn voor de veiligheid van fietsers te vergroten verder te omarmen”, vervolgt lachlan.

De w3:ride-app kan worden gedownload in de app store of via google play. Wil je meer weten over de gloednieuwe cycliq lumiere jacket, kijk dan hier: https://cycliq.com/product/lumiere-jacket/

over w3: 
rit w3:ride is een innovatieve en boeiende mobiele app die fietsen en een uniek beloningssysteem combineert om fietsliefhebbers over de hele wereld te motiveren en te verbinden. Door naadloos aanpasbare digitale fietsen, avatars en een belonend ecosysteem te integreren via in-app-valuta, transformeert w3:ride de fietservaring, bevordert het een gemeenschapsgevoel. Doe mee met de w3:ride-revolutie en trap je een weg naar fitness, plezier en beloningen. Eind 2021 werd w3:ride opgericht om de fietsgemeenschap te verenigen door middel van digitale betrokkenheid. Ondersteund door een gebruiksvriendelijk sociaal platform, richt w3:ride zich op het verenigen van de wereldwijde fietsgemeenschap, ongeacht hoe iemand fietst. W3:ride heeft met succes een genesis-collectie van 8.088 unieke 3d-gemodelleerde nft-fietsen en -fietsers vrijgegeven voor gebruik in de aankomende app. Fietsers van alle niveaus worden uitgenodigd om cryptocurrency of tokens te verdienen voor hun ritten en hun eigen aangepaste nft-fietsen te bouwen, waarmee ze extra beloningen kunnen ontgrendelen. Deze punten worden behaald via onze nieuwe proof-of-ride (por)-formules, waarbij gebruikers worden beloond met fysieke en digitale items in onze in-app-marktplaats.

Over cycliq: 
cycliq is het nummer één merk op het gebied van camera- en verlichtingscombinaties en levert fietsveiligheids- en actiecamera-oplossingen voor forensen, mountainbikers, racers en professionele wielrenners.

Foto: © Michael Fortsch/Unsplash

Meer Nieuws

 • DE THULE EPOS FIETSENDRAGER BEKROOND MET DE GOLD AWARD OP EUROBIKEDE THULE EPOS FIETSENDRAGER BEKROOND MET DE GOLD AWARD OP EUROBIKE
  De Thule Epos fietsendrager past op alle soorten fietsen en is snel, gemakkelijk en handig in gebruik. Dankzij een innovatief telescopisch fietsbevestigingssysteem kost het bijna geen inspanning om fietsen te monteren.
  Lees meer…
 • ABUS GRANIT SUPER EXTREME 2500: HET FIETSSLOT VAN UITERSTENABUS GRANIT SUPER EXTREME 2500: HET FIETSSLOT VAN UITERSTEN
  De veiligheidsexpert ABUS is steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om zijn beproefde, veiligheidstechnologieën constant te verbeteren en nieuwe technologieën te creëren. Zo heeft ABUS met de Granit Super Extreme 2500 een echt superieur beugelslot gecreëerd voor de meest extreme situaties.
  Lees meer…
 • FIETSBOEK ZUID-NEDERLANDFIETSBOEK ZUID-NEDERLAND
  Heerlijk genieten op de fiets met Knooppunter kan ook in Nederland! De gids van de hand van de doorgewinterde fietsauteur Kristien Hansebout biedt dertig kant-en-klare routes langs het fietsknooppuntennetwerk door de zuidelijke grensprovincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.
  Lees meer…
Meer artikels