Wie we zijn

Vanuit een grenzeloze passie voor het wielrennen en het fietsen in het algemeen, werd in 2009 het eerste Cyclelive Magazine geboren. Uit liefde voor de fiets in al zijn vormen groeide Cyclelive Magazine al snel tot het meest gelezen wielermagazine in de Benelux. Of het nu de race-, MTB, gravel, stads- of elektrische fiets betreft, elk fietsavontuur is boeiend, leerrijk, avontuurlijk en verrijkt het leven van de fietser. Het avontuur, het ontdekken van nieuwe oorden en de vrijheid die je ervaart tijdens het fietsen, is wat we willen laten voelen, ruiken en beleven door de lezers van Cyclelive Magazine. We trekken de wereld rond en met de exclusieve verhalen en mooie foto’s laten we zien dat er zoveel meer is dan fietsen rond de eigen kerktoren.

Daarnaast volgen we natuurlijk ook het competitieve wielrennen, cx, gravel- en mountainbiken, want de echte sterren van de fiets zijn de beste inspiratie om zelf ook de grootste uitdagingen aan te gaan.

GRATIS Cyclelive Magazine via meer dan 200 pick-up verdeelpunten en GRATIS online versie.

Om zoveel mogelijk fietsliefhebbers te laten delen in de liefde voor de fiets, maken we dit magazine volledig GRATIS voor onze Cyclelive lezers. Dit is enkel mogelijk dankzij onze partners/adverteerders die ons voorzien van de nodige budgetten om Cyclelive Magazine te produceren en tot bij onze verdeelpunten te brengen, waar onze lezers het dan verschillende keren per jaar GRATIS kunnen meenemen.

De geprinte versie in het Nederlands is verkrijgbaar via meer dan 200 pick-up points in België en het zuiden van Nederland. Iedereen die de geprinte versie in zijn handen heeft, krijgt uren gratis leesplezier aangeboden door Cyclelive Magazine. Een uniek concept dat nergens anders ter wereld door een sportmagazine zo uitgebreid wordt toegepast als door Cyclelive Magazine. Van onze geprinte versie worden niet minder dan 100.000 exemplaren verspreid en daar komt dan nog de GRATIS te downloaden digitale versie in het Nederlands en het Engels bovenop. Een ongezien bereik in de fietswereld!

Heb je geen geprinte versie kunnen bekomen?
Download dan de nieuwste versie van Cyclelive Magazine hier op onze website.  

Wat maakt Cyclelive magazine zo speciaal?

In tijden van crisis en op een moment dat alles zoveel duurder is geworden en nog duurder wordt, blijft Cyclelive Magazine GRATIS voor onze lezers. In volle crisis schakelen we nog enkele tandjes bij en gaan we zelfs internationaal online in zes (6) verschillende talen. En… steeds GRATIS. Meer en meer lezers uit alle uithoeken van de wereld maken kennis met ons unieke concept dat lezers en adverteerders tot een unieke gemeenschap verbindt. Dankzij de adverteerders is het magazine gratis en dankzij onze talrijke lezers krijgen onze adverteerders de hoogst mogelijke ‘return on invest’ zowel via print als online.

GRATIS bestaat niet meer?
Toch wel !
Lees onze online artikels gratis zonder enige verplichting…
En download hier uw GRATIS versie van Cyclelive Magazine!

Wat is er nieuw?

Wij van Cyclelive magazine zetten vanaf het najaar in 2023 onze versnelling op 55 X 10 en schudden een demarrage uit onze kuiten die zelden gezien zal zijn in de fietsmagazine-wereld. Om onze partners/adverteerders nog meer impact voor hun investering te geven gaan we de internationale toer op. Cyclelive Magazine zal vanaf het nummer 76 in twee verschillende talen te downloaden zijn op onze website. Engels wordt de taal waarmee we nog meer lezers zullen bereiken in binnen- en buitenland.

En?…Kan dit dan ook nog GRATIS?…
Jawel! Ook volledig GRATIS te downloaden op deze website in het Nederlands en Engels voor Cyclelive lezers vanuit alle hoeken van de wereld!

Maar we gaan nog verder….

De artikels die we separaat op onze nieuwe website plaatsen worden vanaf september 2023 in ZES/6 verschillende talen geplaatst.
In het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans bereiken we nog meer lezers van over de ganse wereld. Niet zo maar via een Google vertaling, maar een degelijke vertaling die verstaanbaar is voor iedereen die een taal machtig is.

We pretenderen echter niet dat onze artikels foutloos in al deze talen zullen verschijnen. Onze moedertaal is en blijft het Nederlands. We proberen onze passie echter ook zo goed mogelijk over te brengen in deze vijf andere talen.

Cyclelive Magazine is opnieuw ‘on the move’ en op de grote plaat gaat het heel hard vooruit!