Contact

Beste lezer van Cyclelive Magazine,
Je bent nu terecht gekomen op de site van één van de enige VOLLEDIG GRATIS producten die je in deze tijden nog kan vinden wereldwijd. Alhoewel voor onze lezers alles GRATIS is, is er echter toch een limiet die ons beperkingen oplegt.

We vragen uw begrip voor het feit dat het – als gratis tijdschrift – niet mogelijk is om vragen over onze inhoud te beantwoorden of om meer advies te geven dan wat er in onze artikelen staat. Met ons gratis tijdschrift willen we jou een reis door de wondere wereld van het fietsen geven en je zo inspireren om de wereld verder te verkennen per fiets. We doen ons best om zoveel mogelijk informatie te geven in ons gedrukte en digitale tijdschrift en in de artikelen op onze website. Vragen over producten, fietsbestemmingen, fietsevents, beschikbaarheid van magazines, technische, praktische of andere vragen kunnen we echter niet beantwoorden. Onze artikels hebben meestal een link naar de organisaties, bestemmingen, fabrikanten, verdelers, etc., waar u meer informatie kan vinden of bekomen.

Geniet maximaal van uw gratis geprinte of online versie en van onze website artikelen, maar ga vooral zoveel als mogelijk zelf op de fiets voor nieuwe avonturen!

Kan jouw fietsnieuws/avontuur/resultaat online op deze website?
Ja, dit is mogelijk. Afhankelijk van wat uw nieuws in houdt, zullen wij bekijken of we het interessant vinden om op onze website te plaatsen. Hou ons op de hoogte als je jouw fietsavonturen en/of resultaten de wijde wereld wil insturen. Misschien kan het wel via de website van Cyclelive Magazine…

Inzenden van uw fietsverhaal kan naar: info@cycliveplus.be
Indien we interesse hebben in uw verhaal contacteren we jou zeker terug per mail.