RIDLEY PRESENTEERT CUSTOM DESIGN VOOR EUROPEES KAMPIOEN MICHAEL VANTHOURENHOUT

Bij een kampioenentrui hoort een speciale fiets. Daarom ging Ridley meteen na de nieuwe Europese titel van Michael Vanthourenhout aan de slag in de eigen lakkerij.

Vanthourenhout zal voor het eerst te bewonderen zijn op zijn nieuwe X-Night tijdens de veldrit in Merksplas.

Op zondag 5 november kroonde Michael Vanthourenhout zich in het Franse Pontchâteau net als vorig jaar tot Europees kampioen. Dat betekent dat de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal een jaar langer te bewonderen zal zijn in de speciale trui met drie blauwe strepen en de sterren van de Europese vlag. Het plaatje is natuurlijk pas helemaal af met een bijhorende fiets in de juiste kleuren en met de juiste accenten. De Belgische fietsenbouwer feliciteerde de renner met zijn prestatie. Ridley en Vanthourenhout ontwikkelden samen een nieuw design met een foto van zoontje Arthur, die ondertussen bijna anderhalf jaar oud is. Op die manier is zijn oogappel altijd bij hem en vindt hij op zijn fiets altijd de motivatie om dat klein beetje extra te geven.

Eigen lakkerij

Ridley beschikt in de thuisbasis te Beringen over een eigen lakkerij, waar fietsen de kleur krijgen die de klant via de Configurator heeft gekozen. Ook het frame van Vanthourenhout passeerde hier en kreeg blauwe tinten en kenmerkende sterren van de Europese kampioenentrui, zodat de fiets perfect in het totaalplaatje past. De overhandiging van de nieuwe fiets zal ge beuren in aanloop naar de Superprestige in Merksplas. Ridley is fier dat er opnieuw een kampioen op één van haar fietsen rijdt en hoopt dat de nieuwe X-Night geluk zal brengen tijdens het verdere verloop van het seizoen.

Meer Nieuws

 • CYCLIS BIKE LEASE: EERSTE EN ENIGE FIETSLEASEBEDRIJF MET EIGEN VLOOT VERVANGFIETSENCYCLIS BIKE LEASE: EERSTE EN ENIGE FIETSLEASEBEDRIJF MET EIGEN VLOOT VERVANGFIETSEN
  Dat Cyclis Bike Lease innoverend is was al duidelijk toen het in 2014 pionier werd in fietsleasing. Het bedrijf toont zich nu alweer van zijn vernieuwende kant door als eerste fietsleasebedrijf op de proppen te komen met een eigen vloot aan vervangfietsen. Dit gloednieuwe project wordt eerst leven ingeblazen binnen Limburg, waarna het uitgebreid zal worden naar alle klanten tegen het einde van 2023.
  Lees meer…
 • FIETSBOEK ZUID-NEDERLANDFIETSBOEK ZUID-NEDERLAND
  Heerlijk genieten op de fiets met Knooppunter kan ook in Nederland! De gids van de hand van de doorgewinterde fietsauteur Kristien Hansebout biedt dertig kant-en-klare routes langs het fietsknooppuntennetwerk door de zuidelijke grensprovincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.
  Lees meer…
 • CYKELL INTRODUCEERT EEN NIEUWE GENERATIE FIETSENDRAGERS MET FULL LED VERLICHTINGCYKELL INTRODUCEERT EEN NIEUWE GENERATIE FIETSENDRAGERS MET FULL LED VERLICHTING
  CYKELL is exclusief distributeur in de Benelux en Frankrijk van YAKIMA bagagedragers en CROOZER fietstrailers. Het YAKIMA gamma omvat bagagedragers die je aan de auto bevestigt voor het vervoer van reiszakken, koffers, fietsen, ski’s, surfplanken, kano’s, kajaks en vishengels.
  Lees meer…
Meer artikels