RIDLEY PRESENTEERT CUSTOM DESIGN VOOR EUROPEES KAMPIOEN MICHAEL VANTHOURENHOUT

Bij een kampioenentrui hoort een speciale fiets. Daarom ging Ridley meteen na de nieuwe Europese titel van Michael Vanthourenhout aan de slag in de eigen lakkerij.

Vanthourenhout zal voor het eerst te bewonderen zijn op zijn nieuwe X-Night tijdens de veldrit in Merksplas.

Op zondag 5 november kroonde Michael Vanthourenhout zich in het Franse Pontchâteau net als vorig jaar tot Europees kampioen. Dat betekent dat de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal een jaar langer te bewonderen zal zijn in de speciale trui met drie blauwe strepen en de sterren van de Europese vlag. Het plaatje is natuurlijk pas helemaal af met een bijhorende fiets in de juiste kleuren en met de juiste accenten. De Belgische fietsenbouwer feliciteerde de renner met zijn prestatie. Ridley en Vanthourenhout ontwikkelden samen een nieuw design met een foto van zoontje Arthur, die ondertussen bijna anderhalf jaar oud is. Op die manier is zijn oogappel altijd bij hem en vindt hij op zijn fiets altijd de motivatie om dat klein beetje extra te geven.

Eigen lakkerij

Ridley beschikt in de thuisbasis te Beringen over een eigen lakkerij, waar fietsen de kleur krijgen die de klant via de Configurator heeft gekozen. Ook het frame van Vanthourenhout passeerde hier en kreeg blauwe tinten en kenmerkende sterren van de Europese kampioenentrui, zodat de fiets perfect in het totaalplaatje past. De overhandiging van de nieuwe fiets zal ge beuren in aanloop naar de Superprestige in Merksplas. Ridley is fier dat er opnieuw een kampioen op één van haar fietsen rijdt en hoopt dat de nieuwe X-Night geluk zal brengen tijdens het verdere verloop van het seizoen.

Meer Nieuws

 • BIKE 43 – EEN HEEL APARTE BELGISCHE BIKE INNOVATIEBIKE 43 - EEN HEEL APARTE BELGISCHE BIKE INNOVATIE
  Het bedrijf heeft een lange weg afgelegd sinds de creatie van het eerste prototype in de garage van Étienne. Innovatie in accessoires is cruciaal om zich te onderscheiden en de modulariteit van de fiets voor gezinnen te verbeteren.
  Lees meer…
 • CONCAP AMINOCONCAP AMINO
  Heb jij vaak last van stijve spieren, bijvoorbeeld na het sporten? Ondersteun dan jouw spieren met deze capsules en je voelt echt het verschil.
  Lees meer…
 • CONCAP S-D-P = SHAKE, DRINK & PERFORM – AB EN OCONCAP S-D-P = SHAKE, DRINK & PERFORM - AB EN O
  Concap heeft als enige op de markt supplementen gericht op bloedgroepen. Deze zorgen voor een betere opname en werking in het lichaam. De Concap S-D-P staat voor Shake, Drink, Perform; een ideaal supplement om voor de inspanning te gebruiken.
  Lees meer…
Meer artikels