RIDLEY PRESENTEERT CUSTOM DESIGN VOOR EUROPEES KAMPIOEN MICHAEL VANTHOURENHOUT

Bij een kampioenentrui hoort een speciale fiets. Daarom ging Ridley meteen na de nieuwe Europese titel van Michael Vanthourenhout aan de slag in de eigen lakkerij.

Vanthourenhout zal voor het eerst te bewonderen zijn op zijn nieuwe X-Night tijdens de veldrit in Merksplas.

Op zondag 5 november kroonde Michael Vanthourenhout zich in het Franse Pontchâteau net als vorig jaar tot Europees kampioen. Dat betekent dat de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal een jaar langer te bewonderen zal zijn in de speciale trui met drie blauwe strepen en de sterren van de Europese vlag. Het plaatje is natuurlijk pas helemaal af met een bijhorende fiets in de juiste kleuren en met de juiste accenten. De Belgische fietsenbouwer feliciteerde de renner met zijn prestatie. Ridley en Vanthourenhout ontwikkelden samen een nieuw design met een foto van zoontje Arthur, die ondertussen bijna anderhalf jaar oud is. Op die manier is zijn oogappel altijd bij hem en vindt hij op zijn fiets altijd de motivatie om dat klein beetje extra te geven.

Eigen lakkerij

Ridley beschikt in de thuisbasis te Beringen over een eigen lakkerij, waar fietsen de kleur krijgen die de klant via de Configurator heeft gekozen. Ook het frame van Vanthourenhout passeerde hier en kreeg blauwe tinten en kenmerkende sterren van de Europese kampioenentrui, zodat de fiets perfect in het totaalplaatje past. De overhandiging van de nieuwe fiets zal ge beuren in aanloop naar de Superprestige in Merksplas. Ridley is fier dat er opnieuw een kampioen op één van haar fietsen rijdt en hoopt dat de nieuwe X-Night geluk zal brengen tijdens het verdere verloop van het seizoen.

Meer Nieuws

 • DE FLANKEN VAN DE COLL DE RATES STAAN IN BRANDDE FLANKEN VAN DE COLL DE RATES STAAN IN BRAND
  De alombekende Coll de Rates in de regio rond Calpe stond dit weekend in lichterlaaie als gevolg van een uit de hand gelopen verbranding van tuinafval. Niet minder dan 800 ha zijn afgebrand.
  Lees meer…
 • ABUS GAMECHANGER 2.0 – SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICAABUS GAMECHANGER 2.0 - SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICA
  De ABUS GameChanger 2.0 is de nieuwe ultieme aero-helm voor professionele wielrenners, triatleten en ambitieuze atleten in de strijd om watts en seconden. Zijn voorganger - de GameChanger 1.0 - is al een klassieker op het gebied van aerodynamica en was destijds de grondlegger van de nieuwe prestatiecategorie van ABUS helmen.
  Lees meer…
 • DE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAMEDE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAME
  De Phar-Mi-Lan ijzersiropen zijn uniek onder meer omdat deze geen tandverkleuring geven zoals dat wel het geval is bij andere vloeibare ijzerformules verkrijgbaar in Europa. De siropen zijn uitermate goed opneembaar en aan te raden voor heel wat doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan dames met een acuut ijzergebrek. Zij maken gebruik van 2 tot 3 dosissen per dag verdeeld over 2 opnames per dag, te nemen 30 minuten voor of na een maaltijd om de opname te versterken.
  Lees meer…
Meer artikels