TRANSTIROL BIKERALLYE 2024: JOUW ERVARING. JOUW TEMPO. JOUW RALLY.

Klaar voor het ultieme mountainbike avontuur? Door twee landen, over zes etappes, alpine uitdagingen en indrukwekkende panorama's, alleen jij en je fiets - dat is de TransTirol BikeRallye 2024 in juni.

Van 30 juni tot 6 juli 2024 brengt de route je van St. Anton am Arlberg in Tirol naar Livigno in de Italiaanse Alpen vlakbij de Zwitserse grens. Er staat je een onvergetelijke MTB meerdaagse tocht te wachten, waarbij niet de chronometer maar de pure beleving centraal staat. In zes etappes van de Tiroler Alpen over het imposante Zuid-Tirol naar Lombardije en dit over nieuwe, transalpiene trails!

Zoals gebruikelijk biedt de TransTirol BikeRallye ook in 2024 weer twee routevarianten aan: de Classic route – 257 km en 8.100 hoogtemeters – is met een degelijke basisconditie goed te doen. De Challenge route daarentegen – 300 km en 9.800 hoogtemeters is een echte uitdaging met meer paden/kilometers en een mooi pakketje bonus hoogtemeters! De mix van aangelegde en natuurlijke paden en uitzichten op de indrukwekkende Alpen, het natuurjuweel Schwarzee of het Lago di San Giacomo, zorgen ook dit jaar weer voor een onwaarschijnlijke fietsbeleving en veel plezier tijdens de TransTirol Bike Rallye.

Schrijf je nu SNEL in voor deze etappekoers zonder tijdwaarneming maar met een echte cultstatus. Wees inderdaad snel, want de inschrijvingen lopen slechts tot 22 februari!

Het aftellen voor jouw buitenlands mountainbike avontuur is al begonnen!

Inschrijven doe je hier: Registration – TransTirol BikeRallye 

Photos © FUNATravel

Meer Nieuws

 • FIETSEN IN KOČEVSKO: OP TWEE WIELEN HET GEHEIME WOUD VAN SLOVENIË VERKENNENFIETSEN IN KOČEVSKO: OP TWEE WIELEN HET GEHEIME WOUD VAN SLOVENIË VERKENNEN
  In het hart van Slovenië ligt de betoverende regio Kočevsko, een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en liefhebbers van het buitenleven. Met zijn weelderige bossen, kristalheldere waterschatten en diverse wilde dieren, is Kočevsko een paradijs voor fietsers die op zoek zijn naar zowel avontuur als rust.
  Lees meer…
 • ONGEWONE FIETSAVONTUREN IN KOROŠKAONGEWONE FIETSAVONTUREN IN KOROŠKA
  Het is hier eigenlijk veel te mooi in Koroška - in het UNESCO Karavanke Geopark, het groene Pohorje en de Drava Vallei - om ondergronds te gaan fietsen. Maar toch gaan we het doen, want het is een unieke ervaring die we niet willen missen. Maar voor we ondergronds gaan, willen we toch al het moois bovengronds ook even verkennen.
  Lees meer…
 • MOUNTAINBIKEN ROND DE WEISSENSEE IN KARINTHIËMOUNTAINBIKEN ROND DE WEISSENSEE IN KARINTHIË
  Een van de mooiste meren in de Alpen is zeker de Weissensee in Karinthië, met zijn buitengewone mooie kleur. Het meer is 12 km lang en ligt op een hoogte van 930 m. Zodra je het hoogdal rond de Weissensee bereikt, kun je in een mum van tijd zijn kleine broertje, de Pressegger See bereiken. Hier bike je over en langs de landsgrenzen met Italië en Slovenië.
  Lees meer…
Meer artikels