OFFICE MATTIO PRESENTEERT DE NIEUWE SL, HET TOPMODEL VAN HET BEDRIJF UIT CUNEO, ITALIË

Voor de nieuwe SL heeft het Italiaanse merk het concept ‘superleggera’ herontdekt: het heeft het klassieke met het moderne gecombineerd en de fiets vernieuwd qua vorm, design en configuratie.

De nieuwe fiets, die 100% in Italië is gemaakt, is extreem licht en stabiel en is comfortabel op de weg.

Vergeleken met het vorige model is de geometrie van het frame veranderd: het is compacter en daardoor wendbaarder. De innovatieve vork heeft een speciale vorm die een brede wieldoorgang biedt voor banden tot 40 mm.

Vork en frame zijn gemaakt van T1100 G koolstofvezel, geïmpregneerd met een speciale hars die het geheel samenhangend, stijf en licht maakt: het frame van de nieuwe SL weegt slechts 660 gram (maat M ongelakt).

De nieuwe SL wordt met de hand gespoten in de Officine Mattio fabriek en is verkrijgbaar in vier set-ups en acht standaard maten naast de custom maten. De fiets is ook volledig aanpasbaar via de online configurator.

Aanpasbaar dankzij de configurator

De nieuwe SL kan – net als alle fietsen van Officine Mattio – door de consument worden ontworpen in elk van zijn componenten en kleuren, dankzij de online configurator van Officine Mattio, waarmee de gebruiker de fiets kan aanpassen door opstellingen en afbeeldingen te vinden die het product echt uniek maken. Dankzij de online configurator kunnen ze ook de kleur van het logo aanpassen.

De nieuwe SL is verkrijgbaar met Shimano Ultegra DI2 – SRAM Red AXS – Shimano Dura Ace Di2 of Campagnolo Super Record WRL.

Er zijn acht standaardmaten beschikbaar: van 48 tot 63. Maar ook hier biedt de nieuwe SL van Officine Mattio de mogelijkheid van het gepersonaliseerde frame gemaakt, op de exacte metingen door de consument aangeleverd.

Aanbevolen verkoopprijzen (eurogebied): vanaf 10.240€ exclusief BTW.

Meer Nieuws

Meer artikels