#IKFIETSNAARHETWERK-CAMPAGNE

Cyclis Bike Lease is launching the fourth edition of the #ikfietsnaarhetwerk campaign. The message to all employees is: Sign up now and cycle with us on Thursday, April 28. Register via ikfietsnaarhetwerk.be

De #ikfietsnaarhetwerk-dag vindt plaats op donderdag 28 april 2022. Cyclis moedigt met haar sensibiliseringscampagne alle werknemers aan om massaal naar het werk te fietsen. Zo kunnen degene die dat extra duwtje nodig hebben, een dag de fiets nemen voor het woon-werkverkeer. Werknemers die thuiswerken, maken voor of na hun werkdag een symbolische rit zodat ze toch hun dagelijkse dosis beweging hebben. Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website www.ikfietsnaarhetwerk.be.

Steun het goede doel Habbekrats

Habbekrats is een kleurrijke en warme organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen en jongeren in België. In totaal zijn er 17 huizen in België waar jongeren terecht kunnen voor vriendschap, warmte, avontuur en hulp. Chris Van Leysebetten, bezieler van Habbekrats: “Iedereen weet dat er in ons land veel kwetsbare kinderen zijn. Wij proberen vroeg in dat proces in te grijpen zodat we heel veel impact kunnen hebben op hen en veel moeilijkheden kunnen voorkomen.”

Cyclis steunt Habbekrats voor het derde jaar op rij. “Wij hebben een duurzame relatie met Habbekrats omdat zij net als ons zoveel mogelijk mensen willen gelukkig maken,” zegt Valentina Cani van Cyclis Bike Lease.

Alle deelnemers van #ikfietsnaarhetwerk kunnen een steentje bijdragen door bij de inschrijving hun fietsvergoeding van die dag of hetgeen zij besparen aan brandstof te doneren. Met het ingezameld bedrag zal Habbekrats haar trefpunten nog meer inrichten als een echte thuis met sport- en spelmogelijkheden.

Vorig jaar zamelden de 13.560 #ikfietsnaarhetwerk-deelnemers €21.752 in voor Habbekrats. Met dat bedrag bouwen de jongeren van Habbekrats momenteel een Sportfort in de Wereldtuin van het Avonturenhuis.

Bekijk hier de video over het Sportfort: https://www.youtube.com/watch?v=fF8-m7xB6p0

Over Cyclis Bike Lease

Cyclis werd opgericht in 2014 en was meteen de pionier in fietsleasing. Meer dan 22.000 werknemers rijden ondertussen rond met een leasefiets van Cyclis. De medewerker kiest zijn favoriete fiets inclusief accessoires bij één van de 1100 aangesloten fietswinkels. De leaseformule bevat diensten zoals een omniumverzekering, onderhoud en pechbijstand. Daarnaast ontzorgt Cyclis het bedrijf op zoveel mogelijk vlakken en zijn ze 24/7 bereikbaar voor de fietsers.

Meer Nieuws

Meer artikels