FUNCTIONEEL. EENVOUDIG. BETROUWBAAR. SIGMA SPORT LANCEERT NIEUWE ORIGINALS FIETSCOMPUTERS

Eind maart introduceerde Sigma de nieuwe ORIGINALS fietscomputers. Binnen een zeer korte tijdspanne lanceerde Sigma heel wat nieuwe producten.

Sinds 1982 maakt Sigma met de Cyclecoach, al digitale fietscomputers. De functionele fietscomputers zijn de afgelopen decennia steeds beter geworden. Met de ORIGINALS lanceert het merk nu de volgende generatie fietscomputers. Verkrijgbaar in vijf modellen en zowel inbekabelde als in draadloze versies, elke recreatieve fietser vindt zijn ideale fietscomputer in het gamma.

Met een geoptimaliseerde bediening en nieuwe, grotere displays zijn de ORIGINALS gebruiksvriendelijker geworden, maar hebben door slanke behuizing toch een compacte formaat behouden. Dankzij de extra lange batterijduur van meer dan twee jaar hoeven fietsers zich geen zorgen te maken over het onderhoud van hun fietscomputer.

Voor de dagelijkse woon-werk en de recreatieve fietsers: BC 5.0, BC 8.0 en BC 10.0

De ORIGINALS BC 5.0, BC 8.0 en BC 10.0 zijn bedoeld voor fietsers die snel en eenvoudig de belangrijkste gegevens van hun fietsrit willen vastleggen. De BC 5.0 biedt de vijf meest fundamentele functies. De huidige snelheid, dagafstand, totale afstand, rijtijd en 24u klok zijn op elk moment gemakkelijk af te lezen op het grote display. De functies worden weergegeven in de vorm van symbolen of iconen. Dankzij de grote knop is scrollen tussen de functies snel en eenvoudig, zelfs tijdens het rijden. De BC 8.0 is de ideale fietscomputer voor de meer sportieve fietsers op de racefiets, mountainbike en gravelbike, die naast de basisfuncties ook de totale rijtijd, de gemiddelde snelheid en een vergelijking tussen de huidige en gemiddelde snelheid willen zien. Uitgerust met tien functies meet de BC 10.0 naast deze basisfuncties ook de temperatuur en de maximale snelheid.

Voor sportievere fietsers: BC 12.0 en BC 14.0

Sportievere fietsers die er graag op uit trekken met fietsmaten op de racefiets, mountainbike of gravelbike zullen genieten van de BC 12.0 en BC 14.0 modellen. Met zijn twaalf functies kan de BC 12.0 op twee fietsen worden gebruikt en registreert hij alle afgelegde trainingen van beide fietsen afzonderlijk. Als je wilt trainen op kracht of souplesse, dan is de (optionele) cadanssensor een handige feature. Praktisch is ook het maandelijkse overzicht van de totaalwaarden in een soort trainingsdagboek. Met zijn 14+ functies, zijn sportieve design en de geïntegreerde hoogtemeting is de BC 14.0 de ideale metgezel voor iedereen die er weleens op uit trekt in de heuvels of bergen. Naast de (optionele) cadansmeting, worden ook hoogtefuncties zoals actuele hoogte, stijgings %, hoogtemeters, totale hoogtemeters en maximale hoogte getoond. Twee verschillende wielmaten en de achtergrondverlichting zijn andere handige functies. Als je de cadansmeting niet wilt missen, kun je de BC 12.0 WL CAD of BC 14.0 WL CAD gebruiken, deze worden al geleverd inclusief de cadanssensor.

Flexibele montage

De ORIGINALS fietscomputers worden eenvoudig op het stuur of de stuurpen gemonteerd. Bij de sportieve BC 12.0 en BC 14.0 is het ook mogelijk middels de OVER CLAMP BUTLER of LONG BUTLER de computer optimaal te monteren op de mountainbike of racefiets. Ze zijn verkrijgbaar als losse accessoires. Extra beveiligingsfunctie: De fietscomputers kunnen met een extra schroef aan de BUTLER worden bevestigd om diefstal te voorkomen.

Adviesprijzen:

BC 5.0 WR nu verkrijgbaar voor                  19,95 €

BC 5.0 WL nu verkrijgbaar voor                  39,95 €

BC 8.0 WR nu verkrijgbaar voor                  24,95 €

BC 8.0 WL nu verkrijgbaar voor                   44,95 €

BC 10.0 WR nu verkrijgbaar voor                 29,95 €

BC 10.0 WL nu verkrijgbaar voor                  49,95 €

BC 12.0 WR beschikbaar vanaf mei             39,95 €

BC 12.0 WL beschikbaar vanaf mei             59,95 €

BC 12.0 WL CAD beschikbaar vanaf mei    74,95 €

BC 14.0 WR beschikbaar vanaf mei            64,95 €

BC 14.0 WL beschikbaar vanaf mei             84,95 €

BC 14.0 WL CAD beschikbaar vanaf mei    99,95 €

Meer Nieuws

 • ABUS GAMECHANGER 2.0 – SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICAABUS GAMECHANGER 2.0 - SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICA
  De ABUS GameChanger 2.0 is de nieuwe ultieme aero-helm voor professionele wielrenners, triatleten en ambitieuze atleten in de strijd om watts en seconden. Zijn voorganger - de GameChanger 1.0 - is al een klassieker op het gebied van aerodynamica en was destijds de grondlegger van de nieuwe prestatiecategorie van ABUS helmen.
  Lees meer…
 • DE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAMEDE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAME
  De Phar-Mi-Lan ijzersiropen zijn uniek onder meer omdat deze geen tandverkleuring geven zoals dat wel het geval is bij andere vloeibare ijzerformules verkrijgbaar in Europa. De siropen zijn uitermate goed opneembaar en aan te raden voor heel wat doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan dames met een acuut ijzergebrek. Zij maken gebruik van 2 tot 3 dosissen per dag verdeeld over 2 opnames per dag, te nemen 30 minuten voor of na een maaltijd om de opname te versterken.
  Lees meer…
 • CONCAP KETON DRINK VOOR BETERE PRESTATIESCONCAP KETON DRINK VOOR BETERE PRESTATIES
  Concap Keton drink zorgt ervoor dat de lichaamseigen stoffen omgezet worden in energie nadat de suikerreserves zijn uitgeput. Ketonen worden ook wel de vierde brandstof of superbrandstof genoemd. Deze zorgen voor extra energie waardoor de spieren beter kunnen presteren.
  Lees meer…
Meer artikels