FIETSBOEK ZUID-NEDERLAND

Heerlijk genieten op de fiets met Knooppunter kan ook in Nederland! De gids van de hand van de doorgewinterde fietsauteur Kristien Hansebout biedt dertig kant-en-klare routes langs het fietsknooppuntennetwerk door de zuidelijke grensprovincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Elke route kent een lange en een korte optie. Met deze fietsgids als bron van inspiratie én de gebruiksklare downloadbare Knooppunterroadbooks, die altijd de meest actuele situatie weergeven, op het stuur beleef je de heerlijkste uitjes. Je gaat goed voorbereid op pad dankzij de duidelijke fietskaartjes, de vele leuke weetjes en interessante achtergrondinfo. En er is speciale aandacht voor heerlijke stopplaatsen: authentieke cafeetjes, uitnodigende terrassen en fietsvriendelijke herbergen.

Volgens de auteur staat Nederland op het vlak van fietsvoorzieningen toch een stuk verder dan Vlaanderen. Dus wat let je om dat met dit routeboek zelf eens te ervaren. De routes zijn een goede mix van cultuur, geschiedenis, toffe plekken en mooie natuur. Voor € 25,99 is het boek te koop bij uitgeverij Lannoo via www.lannoo.be/nl/knooppunter-fietsboek-zuid-nederland of in de boekhandel.


Text: Rens Klaasse

Meer Nieuws

 • DE THULE EPOS FIETSENDRAGER BEKROOND MET DE GOLD AWARD OP EUROBIKEDE THULE EPOS FIETSENDRAGER BEKROOND MET DE GOLD AWARD OP EUROBIKE
  De Thule Epos fietsendrager past op alle soorten fietsen en is snel, gemakkelijk en handig in gebruik. Dankzij een innovatief telescopisch fietsbevestigingssysteem kost het bijna geen inspanning om fietsen te monteren.
  Lees meer…
 • ABUS GRANIT SUPER EXTREME 2500: HET FIETSSLOT VAN UITERSTENABUS GRANIT SUPER EXTREME 2500: HET FIETSSLOT VAN UITERSTEN
  De veiligheidsexpert ABUS is steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om zijn beproefde, veiligheidstechnologieën constant te verbeteren en nieuwe technologieën te creëren. Zo heeft ABUS met de Granit Super Extreme 2500 een echt superieur beugelslot gecreëerd voor de meest extreme situaties.
  Lees meer…
 • LINKS EN RECHTS VAN HET ORANJEKANAALLINKS EN RECHTS VAN HET ORANJEKANAAL
  Fietsen langs een kanaal kan een eentonige bezigheid zijn. Steeds maar rechtdoor en de blik op oneindig. Met andere woorden kilometers maken. Een andere mogelijkheid is om het kanaal als leidraad te nemen en links en rechts te kijken hoe men al fietsend het nuttige met het aangename kan combineren.
  Lees meer…
Meer artikels