FIETSBOEK ZUID-NEDERLAND

Heerlijk genieten op de fiets met Knooppunter kan ook in Nederland! De gids van de hand van de doorgewinterde fietsauteur Kristien Hansebout biedt dertig kant-en-klare routes langs het fietsknooppuntennetwerk door de zuidelijke grensprovincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Elke route kent een lange en een korte optie. Met deze fietsgids als bron van inspiratie én de gebruiksklare downloadbare Knooppunterroadbooks, die altijd de meest actuele situatie weergeven, op het stuur beleef je de heerlijkste uitjes. Je gaat goed voorbereid op pad dankzij de duidelijke fietskaartjes, de vele leuke weetjes en interessante achtergrondinfo. En er is speciale aandacht voor heerlijke stopplaatsen: authentieke cafeetjes, uitnodigende terrassen en fietsvriendelijke herbergen.

Volgens de auteur staat Nederland op het vlak van fietsvoorzieningen toch een stuk verder dan Vlaanderen. Dus wat let je om dat met dit routeboek zelf eens te ervaren. De routes zijn een goede mix van cultuur, geschiedenis, toffe plekken en mooie natuur. Voor € 25,99 is het boek te koop bij uitgeverij Lannoo via www.lannoo.be/nl/knooppunter-fietsboek-zuid-nederland of in de boekhandel.


Text: Rens Klaasse

Meer Nieuws

Meer artikels