DE NIEUWE GAMECHANGER 2.0 – AERODYNAMICA NAAR EEN NIEUW NIVEAU

De ABUS GameChanger 2.0 is de nieuwe ultieme aerohelm voor professionele fietsers en ambitieuze hobbyrijders met de hoogste eisen. Zijn voorganger - de GameChanger - is al een klassieker op het gebied van aerodynamica en stijl. Dit heeft hij met succes bewezen op talloze kilometers in de Tour de France en de Giro d'Italia.

De unieke stromingsvormen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de renners van het Movistar Team – met als doel tegenwind te trotseren.

Specificaties van de GameChanger 2.0:

3 maten S (260g), M (265g), L (275g)

MIPS AIR NODE

Straps Floating Pro 15 mm vs 12 mm riemen

Systeem Zoom Pro

Vulling Floating Pro

Gesp Nexus + Fidlock (MIPS versie)

Certificaten CE | CPSC

QUIN Ready Crash Sensor Poort

Kleuren Basisversie 11 kleuren / MIPS-versie 4 kleuren

Prijzen vanaf €249.95

Voor meer info: Klik hier

Meer Nieuws

 • ABUS GAMECHANGER 2.0 – SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICAABUS GAMECHANGER 2.0 - SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICA
  De ABUS GameChanger 2.0 is de nieuwe ultieme aero-helm voor professionele wielrenners, triatleten en ambitieuze atleten in de strijd om watts en seconden. Zijn voorganger - de GameChanger 1.0 - is al een klassieker op het gebied van aerodynamica en was destijds de grondlegger van de nieuwe prestatiecategorie van ABUS helmen.
  Lees meer…
 • DE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAMEDE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAME
  De Phar-Mi-Lan ijzersiropen zijn uniek onder meer omdat deze geen tandverkleuring geven zoals dat wel het geval is bij andere vloeibare ijzerformules verkrijgbaar in Europa. De siropen zijn uitermate goed opneembaar en aan te raden voor heel wat doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan dames met een acuut ijzergebrek. Zij maken gebruik van 2 tot 3 dosissen per dag verdeeld over 2 opnames per dag, te nemen 30 minuten voor of na een maaltijd om de opname te versterken.
  Lees meer…
 • CONCAP KETON DRINK VOOR BETERE PRESTATIESCONCAP KETON DRINK VOOR BETERE PRESTATIES
  Concap Keton drink zorgt ervoor dat de lichaamseigen stoffen omgezet worden in energie nadat de suikerreserves zijn uitgeput. Ketonen worden ook wel de vierde brandstof of superbrandstof genoemd. Deze zorgen voor extra energie waardoor de spieren beter kunnen presteren.
  Lees meer…
Meer artikels