CONCAP AMINO

Heb jij vaak last van stijve spieren, bijvoorbeeld na het sporten? Ondersteun dan jouw spieren met deze capsules en je voelt echt het verschil.

Net zoals de meeste van de voedingssupplementen van Concap is ook de Concap Amino, bloedgroep gericht ontwikkeld. De formule werd zorgvuldig samengesteld met een combinatie van verschillende aminozuren. De Concap Amino draagt hierdoor bij tot het behoud van de spieren. Daarnaast zorgt de formule voor een verbetering van de spierkracht en bevordering van het herstel. Heb jij vaak last van stijve spieren, bijvoorbeeld na het sporten? Ondersteun dan jouw spieren met deze capsules en je voelt echt het verschil. Dit supplement is geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam wilt ondersteunen tijdens het herstelproces.

Meer Nieuws

 • BIKE 43 – EEN HEEL APARTE BELGISCHE BIKE INNOVATIEBIKE 43 - EEN HEEL APARTE BELGISCHE BIKE INNOVATIE
  Het bedrijf heeft een lange weg afgelegd sinds de creatie van het eerste prototype in de garage van Étienne. Innovatie in accessoires is cruciaal om zich te onderscheiden en de modulariteit van de fiets voor gezinnen te verbeteren.
  Lees meer…
 • CONCAP AMINOCONCAP AMINO
  Heb jij vaak last van stijve spieren, bijvoorbeeld na het sporten? Ondersteun dan jouw spieren met deze capsules en je voelt echt het verschil.
  Lees meer…
 • CONCAP S-D-P = SHAKE, DRINK & PERFORM – AB EN OCONCAP S-D-P = SHAKE, DRINK & PERFORM - AB EN O
  Concap heeft als enige op de markt supplementen gericht op bloedgroepen. Deze zorgen voor een betere opname en werking in het lichaam. De Concap S-D-P staat voor Shake, Drink, Perform; een ideaal supplement om voor de inspanning te gebruiken.
  Lees meer…
Meer artikels