CONCAP AMINO

Heb jij vaak last van stijve spieren, bijvoorbeeld na het sporten? Ondersteun dan jouw spieren met deze capsules en je voelt echt het verschil.

Net zoals de meeste van de voedingssupplementen van Concap is ook de Concap Amino, bloedgroep gericht ontwikkeld. De formule werd zorgvuldig samengesteld met een combinatie van verschillende aminozuren. De Concap Amino draagt hierdoor bij tot het behoud van de spieren. Daarnaast zorgt de formule voor een verbetering van de spierkracht en bevordering van het herstel. Heb jij vaak last van stijve spieren, bijvoorbeeld na het sporten? Ondersteun dan jouw spieren met deze capsules en je voelt echt het verschil. Dit supplement is geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam wilt ondersteunen tijdens het herstelproces.

Meer Nieuws

  • DE BORDO SLOTEN VAN ABUSDE BORDO SLOTEN VAN ABUS
    Fietsen en sloten – of beter de fiets op slot doen - het is altijd een combinatie die op de een of andere manier niet volledig samengaan. Hoe kan je jouw fiets op een goede manier ergens veilig stallen en toch niet teveel gewicht moeten meenemen met een onhandig slot dat de helft van je rugzak in beslag neemt?
    Lees meer…
  • BIKE 43 – EEN HEEL APARTE BELGISCHE BIKE INNOVATIEBIKE 43 - EEN HEEL APARTE BELGISCHE BIKE INNOVATIE
    Het bedrijf heeft een lange weg afgelegd sinds de creatie van het eerste prototype in de garage van Étienne. Innovatie in accessoires is cruciaal om zich te onderscheiden en de modulariteit van de fiets voor gezinnen te verbeteren.
    Lees meer…
  • CONCAP AMINOCONCAP AMINO
    Heb jij vaak last van stijve spieren, bijvoorbeeld na het sporten? Ondersteun dan jouw spieren met deze capsules en je voelt echt het verschil.
    Lees meer…
Meer artikels