HUD-Y VAN ABUS – UNIEK, COOL, SPORTIEF DESIGN

De HUD-Y fietshelm is meer dan alleen een hoofdbescherming, het is ook een modeaccessoire. Het unieke, strakke ontwerp in combinatie met de verstelbare achtergrondverlichting is een blikvanger op elk hoofd.

Urban cycling is zoveel meer dan fietsen door een stad. Het is fietsen in stijl, modieus en karaktervol manoeuvreren door een labyrint van straten. Sportief door het verkeer bewegen in de wetenschap dat je er maar best, ‘op je best’ uitziet wanneer je plots die stoere bink of die lieve mooie dame tegenkomt waar je al zolang van droomt.

Het kan zomaar één van die redenen zijn waarom een unieke, coole en modieuze look, zo belangrijk zijn als je een urban helm op je hoofd zet. Het is net dat waar de HUD-Y van Abus met zijn futuristische look – naast het veiligheidsaspect wat steeds het belangrijkste blijft – voor staat.

Stijlvol in de stad

De HUD-Y fietshelm is meer dan alleen een hoofdbescherming, het is ook een modeaccessoire. Het unieke, strakke ontwerp in combinatie met de verstelbare achtergrondverlichting is een blikvanger op elk hoofd. Neem de diepe pasvorm van moderne mountainbikehelmen, de hoofdvorm van de GameChanger racefietshelm en voeg een dosis sciencefiction styling voor op de weg toe. Voeg daar de oplaadbare, magnetisch bevestigde LED achteraan aan toe en voilà – je hebt een moderne helm voor in de stad! Achterop het hoofd zit een magnetische USB lichtstrip die vier verschillende lichtstanden heeft. De duur van het licht is afhankelijk van of de Power Mode, Eco Mode, Blink Mode of Pulse Mode actief is. Naast de meer effen, klassieke kleurontwerpen zijn er ook signaalkleuren, bijvoorbeeld voor groepen mensen die in de beveiligingsbranche werken. Voor iedereen die stijlvol en beschermd wil fietsen, is de ABUS HUD-Y Urban helm de helm die ook net dat beetje anders is.
Kenmerken:

Kenmerken:

 • Vierschaals in-mould ontwerp voor een duurzame verbinding met de buitenschaal met schokabsorberend helmmateriaal (EPS)

 • In hoogte verstelbaar Zoom Ace Urban pasvormsysteem met paardenstaart compatibiliteit voor rijders met langer haar

 • Vizier met meerdere posities voor uitstekende luchtcirculatie en zonlichtmanagement

 • Groothoek-LED-lamp met hoog vermogen en magnetische bevestiging

 • Afhankelijk van de stand heeft de lamp een maximale lichtopbrengst van negen lumen. De vier modi zijn Eco-modus, Power-modus en Knipper-modus en pulseren

 • De LED-lamp laadt snel op via micro USB. De kleur van de LED geeft aan wanneer het opladen is voltooid.

 • ActiCage: Versterking van de helmstructuur, die is geïntegreerd in het EPS-hardschuim van een helm. De kooi-architectuur creëert ruimte voor grote ventilatieopeningen en dient om de helm te stabiliseren.

 • FidLock magnetische gesp

 • Zijdelings verstelbaar, antislip TriVider harnassysteem

 

Adviesprijs: vanaf €149.95

Meer Nieuws

 • BEVEILIGING VAN WIELERMATERIAAL BIJ TOPTEAMS IS EEN WARE UITDAGINGBEVEILIGING VAN WIELERMATERIAAL BIJ TOPTEAMS IS EEN WARE UITDAGING
  Toprenners en het materiaal waarmee ze rijden zijn een ongekende aantrekkingspool voor wielerliefhebbers en fans. Maar jammer genoeg heeft niet iedereen die rond de wielerteams hangt goede bedoelingen. Zo trekken Mathieu van der Poel als wereldkampioen, Jasper Philipsen en hun ploeggenoten net als de vedetten uit andere teams een pak aandacht.
  Lees meer…
 • CONCAP S-D-P = SHAKE, DRINK & PERFORM – AB EN OCONCAP S-D-P = SHAKE, DRINK & PERFORM - AB EN O
  Concap heeft als enige op de markt supplementen gericht op bloedgroepen. Deze zorgen voor een betere opname en werking in het lichaam. De Concap S-D-P staat voor Shake, Drink, Perform; een ideaal supplement om voor de inspanning te gebruiken.
  Lees meer…
 • HUD-Y VAN ABUS – UNIEK, COOL, SPORTIEF DESIGNHUD-Y VAN ABUS - UNIEK, COOL, SPORTIEF DESIGN
  De HUD-Y fietshelm is meer dan alleen een hoofdbescherming, het is ook een modeaccessoire. Het unieke, strakke ontwerp in combinatie met de verstelbare achtergrondverlichting is een blikvanger op elk hoofd.
  Lees meer…
Meer artikels