GEEN EXCUSES MEER: EEN BEL OP ELKE KOERSFIETS MET HIDEMYBELL

Elke fatsoenlijke stadsfiets heeft een bel, maar voor sportieve fietsers zijn ze een grote NO: ze zien er stom uit, voegen gewicht toe en verpesten de aerodynamica! Klinkt bekend, niet? Daar hebben ze in Nederland nu dé oplossing voor gevonden met HideMyBell.

Deze nieuwe en reeds verbeterde – tweede generatie Regular2 – geïntegreerde bel past op elke goede weg- of gravelfiets en zorgt ervoor dat niemand nog een excuus heeft om toch geen bel te monteren op de fiets.

De HideMyBell Regular2 is voorzien van een nieuwe glasvezel composiet constructie, met een opgewaardeerde stalen veer en een belhamer met messing uiteinde. Je kunt deze bel laten klinken          met je handen in een ontspannen positie op je stuur, zonder dat je hoeft te kijken – zelfs met winterhandschoenen. De stevige beltoon van 95db zorgt ervoor dat je medeweggebruikers je horen aankomen en dat maakt de veiligheid voor jou en de andere weggebruikers een stuk hoger. De houder is eenvoudig en snel te installeren dankzij het 2-delige klemontwerp dat is geleend van zijn lichtgewicht zustermodel (Raceday SL) dat is ontworpen voor Team Visma-Lease a Bike.

Functionaliteit telt ook: Naast de subtiel geïntegreerde bel bevat de Regular2 een hard bevestigingspunt voor een GoPro of lampadapter aan de onderkant. Het totaalpakket maakt het een go-to oplossing voor iedereen die een schonere cockpit wil met accessoires van elk niveau, met behoud van een minimale look en aerodynamisch profiel.

Specificaties:

Discrete en luide geïntegreerde bel
Meegeleverde adapters: Garmin / Wahoo / Bryton / Mio / Polar / Lezyne
Lichtgewicht met 47 gram
Stalen veerhendel met messing hamer
31,8mm ronde klem
Gemaakt van sterk glasvezelversterkt polymeer
Gemaakt en ontwikkeld in Nederland
Adviesprijs: €42

HideMyBell Raceday Serie

Het CloseTheGap DNA is competitie wielrennen en daarom kwam er ook de lancering van de nieuwe HideMyBell Raceday Serie. De HideMyBell Raceday is een echte must-have met premium looks en materialen. De bel is met een simpele klik van de adapter af te nemen tijdens de wedstrijddagen en ook even eenvoudig terug te plaatsen voor de trainingen op de openbare weg.

Specificaties

Bel afneembaar in een seconde
Gemaakt van UD Carbon
Breedte stuurklem 11 mm – rond 31,8 mm
Lichtgewicht 25g + 15g bel met snelsluiting
Matzwarte afwerking
Fietsmotion AWARD winnaar 2020
Inbegrepen in de verpakking: Adapters: Garmin, Sigma ROX (Garmin-adapter) Wahoo, Bryton
GoPro stijl adapter
Adviesprijs: €62

Voor meer info:
https://www.closethegap.cc/product/hidemybell-regular2/
https://www.closethegap.cc/product/hidemybell-raceday-sl/

Meer Nieuws

 • ABUS GAMECHANGER 2.0 – SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICAABUS GAMECHANGER 2.0 - SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICA
  De ABUS GameChanger 2.0 is de nieuwe ultieme aero-helm voor professionele wielrenners, triatleten en ambitieuze atleten in de strijd om watts en seconden. Zijn voorganger - de GameChanger 1.0 - is al een klassieker op het gebied van aerodynamica en was destijds de grondlegger van de nieuwe prestatiecategorie van ABUS helmen.
  Lees meer…
 • DE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAMEDE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAME
  De Phar-Mi-Lan ijzersiropen zijn uniek onder meer omdat deze geen tandverkleuring geven zoals dat wel het geval is bij andere vloeibare ijzerformules verkrijgbaar in Europa. De siropen zijn uitermate goed opneembaar en aan te raden voor heel wat doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan dames met een acuut ijzergebrek. Zij maken gebruik van 2 tot 3 dosissen per dag verdeeld over 2 opnames per dag, te nemen 30 minuten voor of na een maaltijd om de opname te versterken.
  Lees meer…
 • CONCAP KETON DRINK VOOR BETERE PRESTATIESCONCAP KETON DRINK VOOR BETERE PRESTATIES
  Concap Keton drink zorgt ervoor dat de lichaamseigen stoffen omgezet worden in energie nadat de suikerreserves zijn uitgeput. Ketonen worden ook wel de vierde brandstof of superbrandstof genoemd. Deze zorgen voor extra energie waardoor de spieren beter kunnen presteren.
  Lees meer…
Meer artikels