Fiets avontuurlijk over Duitslands hoogste pasweg

In mei en juli 2024 zet Marcel Wüst al zijn ervaring als ex-profrenner ter beschikking van de fietsfanaten in het Tannheimertal.

Fietstochten met individuele tijdwaarneming – 215 km | 3500 m hoogte

De ritten leiden door de afwisselende natuur in en rond het Tiroler hoogdal en zijn zo de ideale training voor de Tannheimer Tal Gran Fondo. Het team rond Marcel Wüst staat bol van de wielerpassie en -kennis. Hij wordt bijgestaan door lokale gidsen, zoals de lokale helden Christian Strebl en Stephan Pindl, evenals RAD-MARATHON-koersdirecteur Bernd Vogler en het hoofd van het organisatiecomité Michael Keller.

Racefietsweek met Pinksteren van 18/05/24 tot 25/05/24 – Racefietsweek voor de granfondo van 01/07/24-05/07/24

© Photos: Rolf Marke

Meer Nieuws

 • L’ALSACIENNE – DE CYCLING UITDAGING VOOR IEDEREENL'ALSACIENNE - DE CYCLING UITDAGING VOOR IEDEREEN
  Het vertrek van L'Alsacienne in 2023 vanaf het mooie Lac de Kruth-Wildenstein was één groot wielerfeest. Met meer dan 2.500 registraties, werd het vorige deelnamerecord overtroffen. Dit succes wijten de organisatoren aan hun passie voor de geboortegrond en zijn tradities met de ondersteuning van de lokale producten. Een passie die op 30 juni 2024 bij de start in Kruth en op de flanken van de meest uitdagende cols uit de Vogezen, opnieuw zal worden gedeeld.
  Lees meer…
 • L’ETAPE DENMARK IS EEN ‘MUST BE ON YOUR LIST’ CHALLENGEL'ETAPE DENMARK IS EEN ‘MUST BE ON YOUR LIST’ CHALLENGE
  Het Deense fietsevenement Hærvejsløbet - De Viking Gran Fondo is nu L'Etape Denmark by Tour de France. Een uitdagende en onvergetelijke rit door de mooie natuur en de geschiedenis van Denemarken die gereden wordt op 29 juni 2024. Er is een keuze uit vijf verschillende afstanden die allen van punt A naar punt B gaan. Je maakt een onvergetelijke rit over de natuurlijke heuvelrug die tijdens de laatste ijstijd door Jutland is gevormd.
  Lees meer…
 • FIETSEN MET DE MIDDERNACHTZON ALS GEZELFIETSEN MET DE MIDDERNACHTZON ALS GEZEL
  Het fietsevenement Saimaa Cycle Tour in Finland is een tot de verbeelding sprekende cyclosportieve tocht. Een echte marathontocht van 300 km die je de magie van de middernachtzon laat ervaren terwijl je door het mooiste deel van Finland fietst. De Saimaa Cycle Tour vindt dit jaar plaats op 28 en 29 juni.
  Lees meer…
Meer artikels