EBIKE. HET ORIGINEEL WORDT GEAVANCEERDE EBIKE

“Mensen bewegen - dat beweegt ons! Hen aanzetten om wegen in te slaan die zij op eigen kracht misschien niet genomen hadden. Hen te motiveren door ze dichter bij hun doel te brengen. Hen plezier te geven, in de natuur, in stad of dorp en vooral in volledige onafhankelijkheid.” Dat is de filosofie die achter het Duitse bedrijf EBIKE.DAS ORIGINAL zat van bij de aanvang in 2011.

Het bedrijf was de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en zij hebben met dit merk de fietsmarkt verrijkt en nieuwe standaarden neergezet.

Met de ontwikkeling van EBIKE. DAS ORIGINAL werd een alternatieve mobiliteitsoptie gecreëerd die het enthousiasme voor fietsen nieuw leven heeft ingeblazen. “We zien het al een soort van verantwoordelijkheid naar de samenleving toe en deze verantwoordelijkheid zetten we nu versterkt door in de komende jaren en nemen daarbij zoveel mogelijk EBIKE-vrienden mee. Net als voorheen met fraai design en hoogwaardige kwaliteit.” Aldus het management.

Waarom de naamsverandering?

“Omdat we meer willen bereiken dan het fysiek verplaatsen van mensen. We willen mensen motiveren en inspireren, gedrag veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan.

Met een focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak. Maar ook met innovatieve producten in micromobiliteit, die voor nieuwe trends in de markt zullen zorgen. Deze verandering vindt niet alleen plaats binnen ons bedrijf, maar zullen we ook breed delen met de buitenwereld. Onder een nieuwe naam. Met een nieuwe app. En met een nieuwe invulling van duurzaam en innovatief design.

Daarom wordt EBIKE. DAS ORIGINAL nu ADVANCED EBIKE. Deze naam vertelt het verhaal van de evolutie van onze fietsen”

Natuurlijk verandert ook de website mee en is nu:
www.advancedebike.nl.

Meer Nieuws

Meer artikels