EBIKE. HET ORIGINEEL WORDT GEAVANCEERDE EBIKE

“Mensen bewegen - dat beweegt ons! Hen aanzetten om wegen in te slaan die zij op eigen kracht misschien niet genomen hadden. Hen te motiveren door ze dichter bij hun doel te brengen. Hen plezier te geven, in de natuur, in stad of dorp en vooral in volledige onafhankelijkheid.” Dat is de filosofie die achter het Duitse bedrijf EBIKE.DAS ORIGINAL zat van bij de aanvang in 2011.

Het bedrijf was de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en zij hebben met dit merk de fietsmarkt verrijkt en nieuwe standaarden neergezet.

Met de ontwikkeling van EBIKE. DAS ORIGINAL werd een alternatieve mobiliteitsoptie gecreëerd die het enthousiasme voor fietsen nieuw leven heeft ingeblazen. “We zien het al een soort van verantwoordelijkheid naar de samenleving toe en deze verantwoordelijkheid zetten we nu versterkt door in de komende jaren en nemen daarbij zoveel mogelijk EBIKE-vrienden mee. Net als voorheen met fraai design en hoogwaardige kwaliteit.” Aldus het management.

Waarom de naamsverandering?

“Omdat we meer willen bereiken dan het fysiek verplaatsen van mensen. We willen mensen motiveren en inspireren, gedrag veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan.

Met een focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak. Maar ook met innovatieve producten in micromobiliteit, die voor nieuwe trends in de markt zullen zorgen. Deze verandering vindt niet alleen plaats binnen ons bedrijf, maar zullen we ook breed delen met de buitenwereld. Onder een nieuwe naam. Met een nieuwe app. En met een nieuwe invulling van duurzaam en innovatief design.

Daarom wordt EBIKE. DAS ORIGINAL nu ADVANCED EBIKE. Deze naam vertelt het verhaal van de evolutie van onze fietsen”

Natuurlijk verandert ook de website mee en is nu:
www.advancedebike.nl.

Meer Nieuws

 • EEN VAT VOL UITDAGENDE FIETSROUTES VANUIT HOF VAN KALENBERGEEN VAT VOL UITDAGENDE FIETSROUTES VANUIT HOF VAN KALENBERG
  Een fietsvakantie of -weekend organiseren met de vriendenkring of de fietsclub en de hechte band ervaren en versterken van de ganse groep vinden velen geen gemakkelijke onderneming. En toch is het niet zo moeilijk om de ideale formule te vinden om de banden van uw fietsgroep nog sterker te smeden. De sleutel ligt in het huren van een alles biedend vakantiehuis, waar iedereen de passie voor de fiets ten volle kan beleven.
  Lees meer…
 • DE FLANKEN VAN DE COLL DE RATES STAAN IN BRANDDE FLANKEN VAN DE COLL DE RATES STAAN IN BRAND
  De alombekende Coll de Rates in de regio rond Calpe stond dit weekend in lichterlaaie als gevolg van een uit de hand gelopen verbranding van tuinafval. Niet minder dan 800 ha zijn afgebrand.
  Lees meer…
 • EEN E-BIKE WAARMEE JE OPVALT IN DE MENIGTE!EEN E-BIKE WAARMEE JE OPVALT IN DE MENIGTE!
  REANY E-BIKES vond op Velofollies in januari het perfecte podium om zichzelf voor te stellen met een exclusieve beursprimeur. Met de slogan: ‘De lichtste E-bike in de Benelux en misschien zelfs daarbuiten’, trapt het merk deuren open die tot nu toe nog gesloten waren. Het gewicht van een E-bike is voor potentiële kopers steeds belangrijker aan het worden en daar spelen ze bij REANY BIKES gretig op in met deze exclusieve en zeer sportief ogende E-bike.
  Lees meer…
Meer artikels