ABUS HUD-Y – DE URBAN BIKE HELM MET SUPER-COOLE LOOK EN BESCHERMING

Met de HUD-Y presenteert ABUS, een prachtige nieuwe fietshelm met een uitzonderlijk modern design voor de veeleisende ‘new-look stadsfietser’. Het nieuwe ontwerp brengt esthetiek en stijl op straat.

De uitrusting, waaronder een magnetisch opklikbaar, oplaadbaar LED-achterlicht, maakt je zichtbaar op elk moment van de dag en dit op een uiterst modieuze manier. De nieuwe HUD-Y is volledig herdacht in termen van vorm en functionaliteit. Het heldere, zelfbewuste ontwerp is een statement – en een commitment aan het stadsleven. De functionaliteit van de helm overtuigt in alle verkeerssituaties.

Innovatie gaat voorop

Onder het heldere, dynamische silhouet van de HUD-Y bevinden zich tal van nuttige ABUS-innovaties: de ActiCage, een structurele versterking die in de EPS is geïntegreerd, optimaliseert de stabiliteit. Een fijn instelbaar instelsysteem met een gripwiel, de nieuwe Trivider – een innovatieve riemverdeler – zorgt voor een individueel optimale pasvorm. Het montage- en ventilatieconcept is gebaseerd op dat van de high-end racehelm GameChanger. Al bij het opzetten van de HUD-Y verhoogt de magnetische Fidlock-gesp het comfort van de helm. Onderweg beschermt het FlipFlop-vizier tegen de verblindende zon en geeft het een sportieve touch. En in het donker kun je vertrouwen op een andere innovatie van ABUS, het LED-achterlicht.

 

 

 

 

Magnetisch, oplaadbaar en helder zijn de termen die het nieuwe LED-achterlicht van ABUS omschrijven. Het grote LED-achterlicht met 180° zichtbaarheid zit perfect geïntegreerd in de HUD-Y ACE. De lamp is eenvoudig te monteren via een magnetische bevestiging, is zeer veilig verbonden met de helm – en kan heel gemakkelijk weer worden verwijderd. Via de geïntegreerde micro-USB-poort is hij in twee uur volledig opgeladen. Het LED-licht kan in vier standen en verschillende helderheidsniveaus schijnen: Power Mode: tot 2 uur met 7-9 lumen, Eco Mode: tot 5 uur met 3-4 lumen, Pulse Mode: tot 8 uur pulserend met 3- 4 lumen en de Blink Mode: tot 13 uur knipperen met 2-3 lumen.

Met de HUD-Y demonstreer je een zelfverzekerd gevoel voor stijl op je fiets en combineer je op unieke wijze een geweldig ‘coole look’ met hoogwaardige bescherming.

De HUD-Y ACE is verkrijgbaar in zeven kleurontwerpen en twee maten M (54 – 58 cm) en L (57 – 61 cm).

Adviesprijs: €149.95

Meer Nieuws

 • BIKE 43 – EEN HEEL APARTE BELGISCHE BIKE INNOVATIEBIKE 43 - EEN HEEL APARTE BELGISCHE BIKE INNOVATIE
  Het bedrijf heeft een lange weg afgelegd sinds de creatie van het eerste prototype in de garage van Étienne. Innovatie in accessoires is cruciaal om zich te onderscheiden en de modulariteit van de fiets voor gezinnen te verbeteren.
  Lees meer…
 • CONCAP AMINOCONCAP AMINO
  Heb jij vaak last van stijve spieren, bijvoorbeeld na het sporten? Ondersteun dan jouw spieren met deze capsules en je voelt echt het verschil.
  Lees meer…
 • BEVEILIGING VAN WIELERMATERIAAL BIJ TOPTEAMS IS EEN WARE UITDAGINGBEVEILIGING VAN WIELERMATERIAAL BIJ TOPTEAMS IS EEN WARE UITDAGING
  Toprenners en het materiaal waarmee ze rijden zijn een ongekende aantrekkingspool voor wielerliefhebbers en fans. Maar jammer genoeg heeft niet iedereen die rond de wielerteams hangt goede bedoelingen. Zo trekken Mathieu van der Poel als wereldkampioen, Jasper Philipsen en hun ploeggenoten net als de vedetten uit andere teams een pak aandacht.
  Lees meer…
Meer artikels