ABUS HUD-Y – DE URBAN BIKE HELM MET SUPER-COOLE LOOK EN BESCHERMING

Met de HUD-Y presenteert ABUS, een prachtige nieuwe fietshelm met een uitzonderlijk modern design voor de veeleisende ‘new-look stadsfietser’. Het nieuwe ontwerp brengt esthetiek en stijl op straat.

De uitrusting, waaronder een magnetisch opklikbaar, oplaadbaar LED-achterlicht, maakt je zichtbaar op elk moment van de dag en dit op een uiterst modieuze manier. De nieuwe HUD-Y is volledig herdacht in termen van vorm en functionaliteit. Het heldere, zelfbewuste ontwerp is een statement – en een commitment aan het stadsleven. De functionaliteit van de helm overtuigt in alle verkeerssituaties.

Innovatie gaat voorop

Onder het heldere, dynamische silhouet van de HUD-Y bevinden zich tal van nuttige ABUS-innovaties: de ActiCage, een structurele versterking die in de EPS is geïntegreerd, optimaliseert de stabiliteit. Een fijn instelbaar instelsysteem met een gripwiel, de nieuwe Trivider – een innovatieve riemverdeler – zorgt voor een individueel optimale pasvorm. Het montage- en ventilatieconcept is gebaseerd op dat van de high-end racehelm GameChanger. Al bij het opzetten van de HUD-Y verhoogt de magnetische Fidlock-gesp het comfort van de helm. Onderweg beschermt het FlipFlop-vizier tegen de verblindende zon en geeft het een sportieve touch. En in het donker kun je vertrouwen op een andere innovatie van ABUS, het LED-achterlicht.

 

 

 

 

Magnetisch, oplaadbaar en helder zijn de termen die het nieuwe LED-achterlicht van ABUS omschrijven. Het grote LED-achterlicht met 180° zichtbaarheid zit perfect geïntegreerd in de HUD-Y ACE. De lamp is eenvoudig te monteren via een magnetische bevestiging, is zeer veilig verbonden met de helm – en kan heel gemakkelijk weer worden verwijderd. Via de geïntegreerde micro-USB-poort is hij in twee uur volledig opgeladen. Het LED-licht kan in vier standen en verschillende helderheidsniveaus schijnen: Power Mode: tot 2 uur met 7-9 lumen, Eco Mode: tot 5 uur met 3-4 lumen, Pulse Mode: tot 8 uur pulserend met 3- 4 lumen en de Blink Mode: tot 13 uur knipperen met 2-3 lumen.

Met de HUD-Y demonstreer je een zelfverzekerd gevoel voor stijl op je fiets en combineer je op unieke wijze een geweldig ‘coole look’ met hoogwaardige bescherming.

De HUD-Y ACE is verkrijgbaar in zeven kleurontwerpen en twee maten M (54 – 58 cm) en L (57 – 61 cm).

Adviesprijs: €149.95

Meer Nieuws

 • ABUS GAMECHANGER 2.0 – SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICAABUS GAMECHANGER 2.0 - SNELLER VOORUIT MET GEOPTIMALISEERDE AERODYNAMICA
  De ABUS GameChanger 2.0 is de nieuwe ultieme aero-helm voor professionele wielrenners, triatleten en ambitieuze atleten in de strijd om watts en seconden. Zijn voorganger - de GameChanger 1.0 - is al een klassieker op het gebied van aerodynamica en was destijds de grondlegger van de nieuwe prestatiecategorie van ABUS helmen.
  Lees meer…
 • DE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAMEDE IJZERSIROOP VAN CONCAP VOOR SNELLERE EN BETERE OPNAME
  De Phar-Mi-Lan ijzersiropen zijn uniek onder meer omdat deze geen tandverkleuring geven zoals dat wel het geval is bij andere vloeibare ijzerformules verkrijgbaar in Europa. De siropen zijn uitermate goed opneembaar en aan te raden voor heel wat doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan dames met een acuut ijzergebrek. Zij maken gebruik van 2 tot 3 dosissen per dag verdeeld over 2 opnames per dag, te nemen 30 minuten voor of na een maaltijd om de opname te versterken.
  Lees meer…
 • CONCAP KETON DRINK VOOR BETERE PRESTATIESCONCAP KETON DRINK VOOR BETERE PRESTATIES
  Concap Keton drink zorgt ervoor dat de lichaamseigen stoffen omgezet worden in energie nadat de suikerreserves zijn uitgeput. Ketonen worden ook wel de vierde brandstof of superbrandstof genoemd. Deze zorgen voor extra energie waardoor de spieren beter kunnen presteren.
  Lees meer…
Meer artikels