ABUS HUD-Y – DE URBAN BIKE HELM MET SUPER-COOLE LOOK EN BESCHERMING

Met de HUD-Y presenteert ABUS, een prachtige nieuwe fietshelm met een uitzonderlijk modern design voor de veeleisende ‘new-look stadsfietser’. Het nieuwe ontwerp brengt esthetiek en stijl op straat.

De uitrusting, waaronder een magnetisch opklikbaar, oplaadbaar LED-achterlicht, maakt je zichtbaar op elk moment van de dag en dit op een uiterst modieuze manier. De nieuwe HUD-Y is volledig herdacht in termen van vorm en functionaliteit. Het heldere, zelfbewuste ontwerp is een statement – en een commitment aan het stadsleven. De functionaliteit van de helm overtuigt in alle verkeerssituaties.

Innovatie gaat voorop

Onder het heldere, dynamische silhouet van de HUD-Y bevinden zich tal van nuttige ABUS-innovaties: de ActiCage, een structurele versterking die in de EPS is geïntegreerd, optimaliseert de stabiliteit. Een fijn instelbaar instelsysteem met een gripwiel, de nieuwe Trivider – een innovatieve riemverdeler – zorgt voor een individueel optimale pasvorm. Het montage- en ventilatieconcept is gebaseerd op dat van de high-end racehelm GameChanger. Al bij het opzetten van de HUD-Y verhoogt de magnetische Fidlock-gesp het comfort van de helm. Onderweg beschermt het FlipFlop-vizier tegen de verblindende zon en geeft het een sportieve touch. En in het donker kun je vertrouwen op een andere innovatie van ABUS, het LED-achterlicht.

 

 

 

 

Magnetisch, oplaadbaar en helder zijn de termen die het nieuwe LED-achterlicht van ABUS omschrijven. Het grote LED-achterlicht met 180° zichtbaarheid zit perfect geïntegreerd in de HUD-Y ACE. De lamp is eenvoudig te monteren via een magnetische bevestiging, is zeer veilig verbonden met de helm – en kan heel gemakkelijk weer worden verwijderd. Via de geïntegreerde micro-USB-poort is hij in twee uur volledig opgeladen. Het LED-licht kan in vier standen en verschillende helderheidsniveaus schijnen: Power Mode: tot 2 uur met 7-9 lumen, Eco Mode: tot 5 uur met 3-4 lumen, Pulse Mode: tot 8 uur pulserend met 3- 4 lumen en de Blink Mode: tot 13 uur knipperen met 2-3 lumen.

Met de HUD-Y demonstreer je een zelfverzekerd gevoel voor stijl op je fiets en combineer je op unieke wijze een geweldig ‘coole look’ met hoogwaardige bescherming.

De HUD-Y ACE is verkrijgbaar in zeven kleurontwerpen en twee maten M (54 – 58 cm) en L (57 – 61 cm).

Adviesprijs: €149.95

Meer Nieuws

Meer artikels