ELKE WEEK KANS OP EEN ELEKTRISCHE FIETS, NOG DE HELE ZOMER LANG

Met een elektrische fiets kom je in elke zomerbar. Maar er zijn slechts vijf Vlaamse zomerbars waar je vanaf vandaag een elektrische fiets kan winnen. Cyclis Bike Lease verloot t.e.m. 4 september elke week in een andere zomerbar één Batavus Packd Ego Plus t.w.v. €2.150.

Hoe maak je kans op de e-bike?

Je kan deelnemen op twee manieren: Scan de QR-code die je op de tafels en het fietsenrek van de zomerbar terugvindt of doe rechtstreeks mee via de website. Beantwoord aan de hand van de interactieve video vier vragen over Cyclis en fietsleasing en laat vervolgens je gegevens achter. Cyclis laat je op zondagavond weten of jij de fiets wint. Je vindt deze informatie ook terug op de website en de social mediakanalen.

Wanneer je in welke zomerbar kan deelnemen, ontdek je hier.

Gratis ijs voor iedereen

En daar blijft het niet bij! Het Hasseltse fietsleasebedrijf organiseert elke week in één van de zomerbars een twee uur durend gratis ijsjesfestival. Ontdek via de website en socials wanneer we ijsjes weggeven bij de zomerbar in jouw provincie. Misschien ben je die dag wel een fiets én een gratis ijsje rijker?

Over Cyclis Bike Lease

Cyclis werd opgericht in 2014 en was meteen de pionier in fietsleasing. Meer dan 24.000 werknemers rijden ondertussen rond met een leasefiets van Cyclis. De medewerker kiest zijn favoriete fiets inclusief accessoires bij één van de 1200 aangesloten fietswinkels. De leaseformule bevat diensten zoals een omniumverzekering, onderhoud en pechbijstand. Daarnaast ontzorgt Cyclis het bedrijf op zoveel mogelijk vlakken en zijn ze 24/7 bereikbaar voor de fietsers.

Meer Nieuws

Meer artikels