ELKE WEEK KANS OP EEN ELEKTRISCHE FIETS, NOG DE HELE ZOMER LANG

Met een elektrische fiets kom je in elke zomerbar. Maar er zijn slechts vijf Vlaamse zomerbars waar je vanaf vandaag een elektrische fiets kan winnen. Cyclis Bike Lease verloot t.e.m. 4 september elke week in een andere zomerbar één Batavus Packd Ego Plus t.w.v. €2.150.

Hoe maak je kans op de e-bike?

Je kan deelnemen op twee manieren: Scan de QR-code die je op de tafels en het fietsenrek van de zomerbar terugvindt of doe rechtstreeks mee via de website. Beantwoord aan de hand van de interactieve video vier vragen over Cyclis en fietsleasing en laat vervolgens je gegevens achter. Cyclis laat je op zondagavond weten of jij de fiets wint. Je vindt deze informatie ook terug op de website en de social mediakanalen.

Wanneer je in welke zomerbar kan deelnemen, ontdek je hier.

Gratis ijs voor iedereen

En daar blijft het niet bij! Het Hasseltse fietsleasebedrijf organiseert elke week in één van de zomerbars een twee uur durend gratis ijsjesfestival. Ontdek via de website en socials wanneer we ijsjes weggeven bij de zomerbar in jouw provincie. Misschien ben je die dag wel een fiets én een gratis ijsje rijker?

Over Cyclis Bike Lease

Cyclis werd opgericht in 2014 en was meteen de pionier in fietsleasing. Meer dan 24.000 werknemers rijden ondertussen rond met een leasefiets van Cyclis. De medewerker kiest zijn favoriete fiets inclusief accessoires bij één van de 1200 aangesloten fietswinkels. De leaseformule bevat diensten zoals een omniumverzekering, onderhoud en pechbijstand. Daarnaast ontzorgt Cyclis het bedrijf op zoveel mogelijk vlakken en zijn ze 24/7 bereikbaar voor de fietsers.

Meer Nieuws

 • CYCLIS BIKE LEASE: EERSTE EN ENIGE FIETSLEASEBEDRIJF MET EIGEN VLOOT VERVANGFIETSENCYCLIS BIKE LEASE: EERSTE EN ENIGE FIETSLEASEBEDRIJF MET EIGEN VLOOT VERVANGFIETSEN
  Dat Cyclis Bike Lease innoverend is was al duidelijk toen het in 2014 pionier werd in fietsleasing. Het bedrijf toont zich nu alweer van zijn vernieuwende kant door als eerste fietsleasebedrijf op de proppen te komen met een eigen vloot aan vervangfietsen. Dit gloednieuwe project wordt eerst leven ingeblazen binnen Limburg, waarna het uitgebreid zal worden naar alle klanten tegen het einde van 2023.
  Lees meer…
 • RIDLEY PRESENTEERT CUSTOM DESIGN VOOR EUROPEES KAMPIOEN MICHAEL VANTHOURENHOUTRIDLEY PRESENTEERT CUSTOM DESIGN VOOR EUROPEES KAMPIOEN MICHAEL VANTHOURENHOUT
  Bij een kampioenentrui hoort een speciale fiets. Daarom ging Ridley meteen na de nieuwe Europese titel van Michael Vanthourenhout aan de slag in de eigen lakkerij.
  Lees meer…
 • EEN FOTO IN DE INBOXEEN FOTO IN DE INBOX
  Soms belanden er berichten en foto’s in je inbox die je na lezing eerst maar eens opslaat omdat het interessant is en om er later eventueel mee aan de slag te kunnen gaan. Een lid van onze tourclub is internationaal vrachtwagenchauffeur.’s Zondagsmorgens tijdens onze wekelijkse rit vraag ik hem steevast waar hij de afgelopen week is geweest. Het antwoord is dikwijls: “Een rit naar Zuid-Frankrijk en daar lossen, vervolgens naar Italië om te laden en dan weer terug naar Nederland”. Het is net als op de fiets: kilometers maken!
  Lees meer…
Meer artikels