EEN COMPLETE FIETSVAKANTIE AAN DE COSTA BRAVA

Heb jij al plannen voor nieuwe fietsavonturen in de volgende maanden van 2023? Neen? Dan hebben we hier een mooie tip!

Fietsen als een echte prof op Spaanse wegen? In het TUI Cycling Center, powered by Bidong dompel je je onder in de wielerwereld. Je fiets wordt met veel zorg ter plekke gebracht door het professioneel fietstransport van Bidong. Na je directe transfer naar het hotel staan professionele Belgische begeleiders voor je klaar. Zij kennen de streek als hun broekzak en sturen het peloton aan op de beste wegen. Met zijn ongerepte hinterland en de adembenemende kustlijn is de Costa Brava een sensatie voor elke wielertoerist.

De uitvalsbasis van het nieuwe TUI Cycling Center, powered by Bidong is hotel L’Azure ****sup. Dit hotel werd onlangs gerenoveerd en is modern en smaakvol ingericht. Naast een uitmuntende service en heerlijke buffetten vind je er verschillende bars, een zwembad en een spectaculaire skybar enkel toegankelijk voor volwassenen.

Meer Nieuws

 • MOUNTAINBIKEN ROND DE WEISSENSEE IN KARINTHIËMOUNTAINBIKEN ROND DE WEISSENSEE IN KARINTHIË
  Een van de mooiste meren in de Alpen is zeker de Weissensee in Karinthië, met zijn buitengewone mooie kleur. Het meer is 12 km lang en ligt op een hoogte van 930 m. Zodra je het hoogdal rond de Weissensee bereikt, kun je in een mum van tijd zijn kleine broertje, de Pressegger See bereiken. Hier bike je over en langs de landsgrenzen met Italië en Slovenië.
  Lees meer…
 • TRENTINO – GARDASEE & LEVICO SEE – HET PERFECTE MEREN-KOPPELTRENTINO - GARDASEE & LEVICO SEE - HET PERFECTE MEREN-KOPPEL
  Dit is de ideale mix voor iedereen die zot is van de combinatie: fietsen, meren, bergen en Italië. Het Gardameer en het Levicomeer zijn twee parels in het Trentino landschap. De ene is een iconische hotspot voor alle fietsers, maar vooral mountainbikers met een coole levensstijl - de andere is een onontdekte insidertip met een ongekende charme.
  Lees meer…
 • MALLORCA HERE WE COME – ROMPELBERG FIETSVAKANTIES IN EEN NIEUW JASJEMALLORCA HERE WE COME - ROMPELBERG FIETSVAKANTIES IN EEN NIEUW JASJE
  Rompelberg Fietsvakanties is al vele jaren een begrip in het organiseren van fietsreizen op Mallorca. Door de enorme groei van het bedrijf de voorbije decennia en de nieuwe trends in de fietsindustrie waren een herstructurering, modernisering en verfijning van de service, de focus waarop Rompelberg Fietsvakanties zich richtte tijdens en na de coronaperiode.
  Lees meer…
Meer artikels