EEN COMPLETE FIETSVAKANTIE AAN DE COSTA BRAVA

Heb jij al plannen voor nieuwe fietsavonturen in de volgende maanden van 2023? Neen? Dan hebben we hier een mooie tip!

Fietsen als een echte prof op Spaanse wegen? In het TUI Cycling Center, powered by Bidong dompel je je onder in de wielerwereld. Je fiets wordt met veel zorg ter plekke gebracht door het professioneel fietstransport van Bidong. Na je directe transfer naar het hotel staan professionele Belgische begeleiders voor je klaar. Zij kennen de streek als hun broekzak en sturen het peloton aan op de beste wegen. Met zijn ongerepte hinterland en de adembenemende kustlijn is de Costa Brava een sensatie voor elke wielertoerist.

De uitvalsbasis van het nieuwe TUI Cycling Center, powered by Bidong is hotel L’Azure ****sup. Dit hotel werd onlangs gerenoveerd en is modern en smaakvol ingericht. Naast een uitmuntende service en heerlijke buffetten vind je er verschillende bars, een zwembad en een spectaculaire skybar enkel toegankelijk voor volwassenen.

Meer Nieuws

 • FALL IN S-LOVE-NIA – FIETSEN OP DE WEG EN GRAVEL TUSSEN DE KARAWANKEN EN DE KARSTFALL IN S-LOVE-NIA - FIETSEN OP DE WEG EN GRAVEL TUSSEN DE KARAWANKEN EN DE KARST
  Ongerepte natuur, weelderige, groene bossen en wegen met weinig verkeer, dat is Slovenië. Af en toe vlak, maar meestal van de heuvels tot het hooggebergte – of andersom - op prachtige wegen door het land van Tadej Pogačar en Primož Roglič.
  Lees meer…
 • ONTDEK DE BIJZONDERE GESCHIEDENIS VAN SAKSEN-ANHALTONTDEK DE BIJZONDERE GESCHIEDENIS VAN SAKSEN-ANHALT
  Op geschiedenis- en cultuurjacht gaan in Duitsland, hoe doe je dat? Op de (elktrische) fiets natuurlijk! De fiets is gewoonweg het perfecte vervoersmiddel om van de ene bezienswaardigheid naar de andere te rijden, je fiets op slot te doen, een shot ongekende cultuur en geschiedenis in je op te nemen en weer verder te fietsen.
  Lees meer…
 • 360° Alpenpanorama’s in de Salzburger Sportwelt360° Alpenpanorama’s in de Salzburger Sportwelt
  Heb je niet genoeg aan één regio als je op mountainbikevakantie trekt? Dan hebben wij een gouden tip voor jou: De Salzburger Sportwelt, want hier vind je zeven plaatsen onder één dak. Of eigenlijk onder één helm. Deze mountainbikeregio in het SalzburgerLand biedt kilometerslange trails, beboste bergkammen en rotsachtige bergtoppen. Iedereen die gewoon meer wil tijdens een mountainbikevakantie is hier op de juiste plek.
  Lees meer…
Meer artikels