EEN COMPLETE FIETSVAKANTIE AAN DE COSTA BRAVA

Heb jij al plannen voor nieuwe fietsavonturen in de volgende maanden van 2023? Neen? Dan hebben we hier een mooie tip!

Fietsen als een echte prof op Spaanse wegen? In het TUI Cycling Center, powered by Bidong dompel je je onder in de wielerwereld. Je fiets wordt met veel zorg ter plekke gebracht door het professioneel fietstransport van Bidong. Na je directe transfer naar het hotel staan professionele Belgische begeleiders voor je klaar. Zij kennen de streek als hun broekzak en sturen het peloton aan op de beste wegen. Met zijn ongerepte hinterland en de adembenemende kustlijn is de Costa Brava een sensatie voor elke wielertoerist.

De uitvalsbasis van het nieuwe TUI Cycling Center, powered by Bidong is hotel L’Azure ****sup. Dit hotel werd onlangs gerenoveerd en is modern en smaakvol ingericht. Naast een uitmuntende service en heerlijke buffetten vind je er verschillende bars, een zwembad en een spectaculaire skybar enkel toegankelijk voor volwassenen.

Meer Nieuws

 • LINKS EN RECHTS VAN HET ORANJEKANAALLINKS EN RECHTS VAN HET ORANJEKANAAL
  Fietsen langs een kanaal kan een eentonige bezigheid zijn. Steeds maar rechtdoor en de blik op oneindig. Met andere woorden kilometers maken. Een andere mogelijkheid is om het kanaal als leidraad te nemen en links en rechts te kijken hoe men al fietsend het nuttige met het aangename kan combineren.
  Lees meer…
 • IN HET SPOOR VAN NAPOLEON BONAPARTEIN HET SPOOR VAN NAPOLEON BONAPARTE
  Even de grens passeren en je meteen in een andere wereld voelen? Dit is mogelijk wanneer men het plan opneemt om de ruim 100 kilometer lange "Fietsallee langs de Noordervaart" te gaan fietsen die deels door Nederland en deels door Duitsland voert. Hoe je het ook wendt of keert in beide landen zijn vele dingen toch weer net een tikkeltje anders. Of dat in positieve of negatieve zin is, mag ieder voor zich na thuiskomst uitmaken.
  Lees meer…
 • OP DE TRAPPERS VANUIT HET ENGELSE EXETEROP DE TRAPPERS VANUIT HET ENGELSE EXETER
  We verplaatsen ons naar Exeter de hoofdstad van het graafschap Devon (ook bekend onder de naam Devonshire) in het zuidwesten van Engeland. Dat doen we niet zomaar want het is bedoeling dat we er gaan fietsen. Van tevoren worden we over de fietsmogelijkheden in de regio ingepraat door mensen van Devon County Council. Natuurlijk vinden zij hun streek een optimaal fietsgebied.
  Lees meer…
Meer artikels