EEN COMPLETE FIETSVAKANTIE AAN DE COSTA BRAVA

Heb jij al plannen voor nieuwe fietsavonturen in de volgende maanden van 2023? Neen? Dan hebben we hier een mooie tip!

Fietsen als een echte prof op Spaanse wegen? In het TUI Cycling Center, powered by Bidong dompel je je onder in de wielerwereld. Je fiets wordt met veel zorg ter plekke gebracht door het professioneel fietstransport van Bidong. Na je directe transfer naar het hotel staan professionele Belgische begeleiders voor je klaar. Zij kennen de streek als hun broekzak en sturen het peloton aan op de beste wegen. Met zijn ongerepte hinterland en de adembenemende kustlijn is de Costa Brava een sensatie voor elke wielertoerist.

De uitvalsbasis van het nieuwe TUI Cycling Center, powered by Bidong is hotel L’Azure ****sup. Dit hotel werd onlangs gerenoveerd en is modern en smaakvol ingericht. Naast een uitmuntende service en heerlijke buffetten vind je er verschillende bars, een zwembad en een spectaculaire skybar enkel toegankelijk voor volwassenen.

Meer Nieuws

  • DE ALTMARK – EVEN ANDERS FIETSEN IN DE DRIEHOEK HAMBURG-BERLIJN-MAGDEBURGDE ALTMARK -  EVEN ANDERS FIETSEN IN DE DRIEHOEK HAMBURG-BERLIJN-MAGDEBURG
    Fietsen heeft vele dimensies en Cyclelive Magazine staat als eerste in de rij om het ganse spectrum volledig tot zijn recht te laten komen. Sommige streken zijn perfect om een karrevracht aan uitdagingen af te vinken. Soms is een regio perfect voor de MTB en/of gravelbike terwijl een andere plaats dan weer perfect is voor de die-hard racefietser.
    Lees meer…
  • DE FIETS KOPPELEN AAN TOPWIJNEN IN TRAMINDE FIETS KOPPELEN AAN TOPWIJNEN IN TRAMIN
    De Zuid-Tiroolse laagvlakte rond Tramin is een hotspot voor asfaltvreters. De gevarieerde natuur en typisch Zuid – Tiroolse athmosfeer brengt je in een andere wereld. Rond Tramin, Kurtatsch, Margreid en Kurtinig ligt een prachtige cuvée om te ontdekken met de racefiets.
    Lees meer…
  • FIETSEN IN KOČEVSKO: OP TWEE WIELEN HET GEHEIME WOUD VAN SLOVENIË VERKENNENFIETSEN IN KOČEVSKO: OP TWEE WIELEN HET GEHEIME WOUD VAN SLOVENIË VERKENNEN
    In het hart van Slovenië ligt de betoverende regio Kočevsko, een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en liefhebbers van het buitenleven. Met zijn weelderige bossen, kristalheldere waterschatten en diverse wilde dieren, is Kočevsko een paradijs voor fietsers die op zoek zijn naar zowel avontuur als rust.
    Lees meer…
Meer artikels